Dreptul de a fi Uitat
Pentru a vă șterge contul de pe site-ul nostru, va trebui să urmați pașii de mai jos:
- Trimiteți e-mailul dvs. în formularul de mai jos.
- Vă va fi trimis un e-mail de confirmare, trebuie să faceți clic pe butonul/linkul de confirmare din e-mail.
- Contul și datele personale vor fi șterse/anonimizate.
